Kézilabda

2020.09.17. 09:58

Jól rajtoltak a mezőtúriak és a Székács legénysége

Az NB II.-es bajnokságban is útjára indult a waxos labda.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

A hölgyek pontvadászatában a Mezőtúri AFC-Syngenta csapata kifejezetten jól rajtolt, hiszen hazai pályán játszva 35–22-re verte a Szeghalom együttesét. A mezőtúriak közül Gábor Eszter hét, míg Mike Cintia és Papp Zsófi hat-hat góllal járult hozzá az övéi fölényes sikeréhez.

A férfiak mezőnyében is jól kezdtek hazai csarnokukban a mezőtúriak, hiszen Boda Péter tanítványai rajt-cél, 29–24-es győzelmet arattak a Békéscsabai BSK-val szemben. Szintén hazai pályán rajtolt a kunszentmártoni csapat, amely némi meglepetésre 34–29-es vereséget szenvedett az Algyő legénységétől. A kunszentiek közül Békési Bence és Gelley Dávid nyolc-nyolc, míg Cselovszki Csaba öt gólt vállalt, de ez is kevés volt a pontszerzéshez.

Nem termett babér a fiatal túrkevei csapatnak sem, amely meglehetősen simán, 32–19-re kapott ki a Békéscsabai DKSE otthonában.

Ellenben bravúrosan rajtolt a törökszentmiklósi Székács KE csapata, amely a kondorosi csarnokban 29–19-re diadalmaskodott. A törökszentmiklósiak legeredményesebb emberei Csanádi Viktor és Holló Alex voltak, akik tíz-tíz gólt jegyeztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában