CSELGÁNCS

2020.11.16. 15:30

Özbas Szofi nem indul a felnőtt Európa-bajnokságon

A szolnoki születésű Özbas Szofinak a héten kezdődne a felnőtt Európa-bajnokság, azonban a junior Eb-n megsérült a könyöke, így orvosa, illetve edzői, Gyáni János, és Toncs Péter javaslatára nem vesz részt a kontinensviadalon — írja a beol.hu.

V. L./beol.hu

Budapest, 2019. július 13. Özbas Szofi a brazil Ketleyn Quadros elleni mérkõzésén a nõk 63 kilogrammos súlycsoportjának elõdöntõjében a cselgáncs Budapest Grand Prix-n a Papp László-sportarénában 2019. július 13-én. MTI/Czagány Balázs

Forrás: MTI/Czagány Balázs

Fotó: Czagány Balázs

Özbas Szofi 2021 első tervezett versenyére a World Mastersre fókuszál, ami a világranglista legjobbjai számára kiírt torna. Szofi a felnőtt női világranglista 17. helyezettje -63 kg-ban ez jelenleg olimpiai kvótát ér.

A versenynek a tervek szerint Katar fővárosa, Doha ad majd otthont, remélhetőleg addigra teljesen felépül, és újra szép eredményt hozhat Magyarországnak, és egyesületének a BM Kano Judo SE-nek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában