Labdarúgás - Megye I.

2021.03.05. 07:03

Meg kell küzdenie a nyomással a Tiszaföldvárnak

A masszív Tószeg a rendkívül gólerős Tiszaföldvárt fogadja a megyei első osztály 18. fordulójában.

Varga Balázs

Tószeg (5.)–Tiszaföldvár (2.),

Szombat, 15.00

Ha bajnok szeretne lenni a TiSE, nem igazán szabad botlania. Azonban nem lesz könnyű dolga Tószegen, amely masszív csapat, bár a Törökszentmiklós és a Jászárokszállás is megmutatta már idén, hogyan kell vendégként nyerni a zöld-fehérek ellen. Közben a földváriak szórják a gólokat, legutóbb Újszászon rúgtak egy hatost, de hozzá kell tenni, minden meccs más.

Mesterszemmel:

Viola Kálmán, a Tószeg edzője: – Sajnos sok a hiányzónk, de nem vagyunk eredménykényszerben, így nyugodtan készülhetünk. Fontos, hogy a kapu előtt jobban teljesítsünk, akkor megnehezíthetjük a Tiszaföldvár dolgát.

Rétes Pál, a Tiszaföldvár edzője: – Olyan sorozatban vagyunk, hogy folyamatosan nehéz mérkőzések jönnek, de mindig ugyanúgy készülünk, a saját játékunkra koncentrálunk. Ahogy egyre több mérkőzésünket sikerrel vívjuk meg, a nyomást is kezdjük érezni, hiszen többet várunk magunktól, de ezt jól tudjuk kezelni.

További párosítások:

Szombat: Jánoshida–Jászárokszállás, Jászfényszaru–Martfű, Karcag–Kunszentmárton, Újszász–Kunhegyes, 15.00

Vasárnap: Mezőtúr–Szajol, Fegyvernek–Törökszentmiklós, 15.00

Szabadnapos: Kisújszállás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában