Vízilabda

2021.04.10. 07:02

Kupavisszavágó előtt a Dózsa

A jövő szerdai Vasas elleni rangadóra hangolnak a szolnokiak.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Az Eurokupa elődöntőjének visszavágóján nyolc gólos előnye birtokában fogadja a Szolnoki Dózsa a szerb Crvena zvezda legénységét, szombat este hat órakor a Vízilabda Arénában. Formalitásnak tűnik a felek második összecsapása, hiszen egy hete 20–12-re diadalmaskodott a Dózsa a szerb fővárosban.

– Nem lazíthatunk, hiszen nehéz sorozat közepette vagyunk, heti két tét meccs vár ránk – mondta Zsivko Gocics, a Dózsa edzője. – Előbb fogadjuk a zvezdát, amelyet simán vertünk Belgrádban, de ez az eredmény nem téveszthet meg bennünket, a visszavágón is teljes gázzal kell játszanunk. Jövő szerdán pedig fontos meccs vár ránk a Vasas otthonában, azt akarjuk, hogy jó formában várjuk a rangadót.

Az Eurokupa odavágójában Nagy Ádám is beköszönt a szerb csapat kapujába.

– Előbb zvezda ellen ugrunk a medencébe, amelyen tökéletesen felkészülhetünk a jövő szerdai Vasas elleni rangadóra. Nem vehetjük félvállról a mai mérkőzést sem, a Vasassal szembeni mérkőzésünk pedig kifejezetten keménynek ígérkezik, hiszen a hétközben legyőzték az OSC-t.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában