labdarúgás/ galériával

2021.07.17. 20:40

Döntetlent játszott szlovákiai ellenfelével a MÁV

Döntetlent játszott szombaton a Szolnoki MÁV a szlovák másodosztályú Ko­ši­cével.

Varga Balázs

Fotó: Csabai István

Csábi József vezetőedző négy játékosára, Földi Marcellre, Kónya Márkra, Kovács Olivérre és Kurdics Leventére nem számíthatott sérülés miatt. Ennek ellenére jobban kezdett a MÁV, a félidő felétől viszont már inkább a kassai gárda veszélyeztetett, és tizenegyesből a vezetést is megszerezte.

A fordulás után a szolnoki együttes is büntetőből egyenlített, majd a folytatásban elég parázs hangulat alakult ki, sok kemény szabálytalanságot láthatott a közönség.

– Parázs mérkőzés volt, de ezért is szeretem az ilyen nemzetközi összecsapásokat – árulta el hírportálunknak Csábi József. – Ha azt nézzük, folyamatosan lépünk előre, hiszen két éve 3–0-ra, míg tavaly 2–1-re kaptunk kassai ellenfelünktől. A viccet félretéve: alakulunk, de még sok munka vár ránk.

A szolnoki csapatban próbajátékosként szóhoz jutott Gohér Gergő, a 34 éves, NB I.-et is megjárt védő 2006-tól két éven már erősítette a Tisza-parti csapatot. Ha már átigazolási hírek, akkor eldőlt, hogy Szabó Balázs távozik a MÁV-tól, a 25 esztendős középpályás Kazincbarcikán folytatja pályafutását.

Szolnoki MÁV FC–FC Ko­ši­ce 1–1 (0–1)

Gólszerzők: Tömösvári (48. – tizenegyesből), ill. Pačinda (28. – tizenegyesből)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában