LABDARÚGÁS

2021.07.26. 07:06

Kilenc gólt hozott a Szolnoki MÁV utolsó edzőmérkőzése

Vasárnap este játszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Szolnoki MÁV, amely kilencgólos találkozón verte a Ceglédet.

Varga Balázs

Fotó: Kiss János

Az NB III.-ban szereplő Ceglédet fogadta a MÁV a Tiszaligetben, amely hamar vezetést szerzett, de a válasz is gyorsan, két perc múlva érkezett. Fél óra elteltével aztán Tóth László gyönyörűen, sarokkal juttatta ismét előnyhöz a kék-fehéreket.

Majd a második félidőben beindult a gólgyártás, előbb a vendégek egalizáltak, majd a szolnoki csapat negyedóra alatt háromszor talált a kapuba kifejezetten szép támadások végén. A hajrára azonban fellazult a hazai védelem, így a Cegléd felzárkózott egy gólra (5–4).

Csábi József, a Szolnoki MÁV vezetőedzője nem volt elégedett a találkozó után.

– Bár voltak jó periódusaink, amikor sikerült kifejezetten jól átmennünk védekezésből támadásba, de hátul akkor sem szabad ilyen hibákat elkövetni. Sok a négy kapott gól, a bajnokságban ennél mindenképp jobban kell majd koncentrálni – mondta a tréner.

Az NB II. 2021–22-es szezonja augusztus 1-jén, vasárnap kezdődik, a rajton a MÁV FC a Szentlőrincet látja vendégül 19 órától.

Szolnoki MÁV FC–Ceglédi VSE 5–4 (2–1)

Tiszaligeti Stadion, 250 néző. Vezette: Czékus Sándor

SZOLNOK: Csáki – Molnár R. (Irmes, 78.), Szekszárdi, Szabó A. (Kovács O., a szünetben), Gohér (Kurdics, a szünetben), Lakatos Cs. – Sipos Z. (Vólent, a szünetben), Tisza K., Tömösvári (Pelles, 81.) – Rokszin (Antal G., 75.), Tóth L. (Lakatos I., 62.). Vezetőedző: Csábi József

Gólszerzők: Molnár R. (6.), Tóth L. (31.), Tömösvári (63.), Lakatos Cs. (71.), Lakatos I. (76.), ill. Takács K. (8.), Markó (55.), Kocsis B. (80.), Hamar Á. (90

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában