Kosárlabda

2021.07.14. 07:00

Pallai Tamás újabb két évre írt alá az Olajnál

Így a 2023–24-es szezon végéig a piros-feketéket erősíti a hátvéd poszton bevethető 20 éves kosaras.

Sebestyén János

Szonok 20210515 kosárlabda férfi bajnoki döntő első meccs Szolnoki Olajbányász Falco KC Szombathely fotó Földi Imre Nemzeti Sport BADZIM Roko 18 PALLAI Tamás 3 csapat öröm

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Földi Imre

Két évvel hosszabbított a Szolnoki Olajbányász saját nevelésű játékosával, Pallai Tamással, így a 2023–24-es szezon végéig a piros-feketéket erősíti a hátvéd poszton bevethető 20 éves kosaras. Pallai kvalitásait mi sem bizonyítja jobban, hogy jelenleg is az U20-as válogatottal készül a nyári, soproni nemzetközi tornára. Az Olaj szakmai stábjának célja, hogy Szolnokon váljon meghatározó kosárlabdázóvá a játékos, aki a klub honlapjának nyilatkozott.

– A 2021–22-es szezonra még élő szerződésem van, de amikor a plusz kétéves hosszabbítás lehetőségét felvázolta a vezetőség, egy pillanatig sem volt számomra kérdés, hogy elfogadom. Nagy bizalmat szavazott nekem a klub, amivel mindenképpen megpróbálok élni. Óriási megtiszteltetés, hogy még három évig az Olajbányász játékosa lehetek – mondta a kosaras.

Pallai mellett a következő szezonban is Szolnokon folytatja Roko Badzim, ahogyan Pon­gó Máté is marad 2024-ig a piros-feketék kötelékében. Szintén két évvel hosszabbított Rudner Gábor, illetve hosszú távra sikerült megállapodni a fiatal Gilszki Erikkel is. További hír, hogy a klub meghatározó játékosa, Bojan Szu­botics is hosszabbított két esztendővel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában