labdarúgás

2021.09.19. 21:20

Balhé Kisújszálláson, félbeszakadt a bajnoki

A megyei első osztályú Kisújszállás–Szajol mérkőzés 74. percben félbeszakadt, mert a szajoli csapat levonult a pályáról.

Munkatársainktól

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Így látták a balhés szituációt a hírportálunknak nyilatkozók.

Majláth Antal, a Kisújszállás technikai vezetője:

– Kemény küzdelem folyt a pályán, de nem volt benne, hogy félbeszakadjon a mérkőzés. A hajrában jártunk, amikor a labda elhagyta a játékteret, az egyik szajoli játékos utána szaladt, a kerítésnél egy néző benyúlt, és lökő mozdulatot tett a focista irányába, aki nagyot esett a korlátnál. Én körülbelül 25 méterre álltam az esettől, nem tudtam megállapítani, hogy a néző csak megkísérelte meglökni a játékost, vagy el is követte a cselekedet. Sajnos a Szajol úgy döntött, nem folytatja tovább a meccset, a játékvezető pedig lefújta az összecsapást. Nagyon sajnáljuk az esetet, szerintem elhamarkodottan cselekedett a vendégcsapat azzal, hogy levonult. Miután a rendezőink kivezették a szurkolót, helyreállt a rend.

Sárkány Attila, a Szajol játékosa az eset közelében tartózkodott:

– Úgy láttam, a néző hátba verte játékostársamat, ezt követően pedig elszabadultak az indulatok. A szidalmazásokat megszokja az ember, de nem lenne szabad megtörténnie, hogy ilyen atrocitás érjen egy játékost, még egy megyei bajnokin sem. Lejöttünk a pályáról, mert úgy éreztük, így legalább lesz következménye az esetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában