labdarúgás

2021.09.01. 07:00

Csak kilenc kupacsata várható a szerdai játéknapon

Az első forduló második felével, összesen kilenc találkozóval folytatódnak szerdán a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Kupa küzdelmei.

Varga Balázs

Az eredeti tervekkel ellentétben nem tizenegy, hanem csupán kilenc mérkőzést rendeznek meg 17 órától. Elmarad ugyanis a Jászjákóhalma–Jászfényszaru és a Kétpó–Kisújszállás találkozó is, mivel a hazai csapatok lemondták az összecsapást. Mindez azt jelenti, hogy a két megyei első osztályú vendéggárda játék nélkül jutott be a kupa második körébe.

Jelen állás szerint a többi meccset lejátsszák, azonos osztályú együttesek pedig mindössze három pályán találkoznak egymással – Besenyszögön, Bánhalmán és Kőtelken –, a többi mérkőzésen magasabban rangsorolt csapatok utaznak esélytelenebbnek vélt ellenfeleikhez. A továbbjutás a folytatásban is egy meccsen dől el.

Párosítások

Szerda: Zagyvarékas–Jászszentandrás, Besenyszög–Jászalsószentgyörgy, Berekfürdő–Tiszapüspöki, Nagyiván–Tiszaszentimre, Tiszaszőlős–Tiszagyenda, Bánhalma–Re­be­log, Cibakháza–Szajol, Kőtelek–Szolnok Fanatic, Tiszasas–Tiszaföldvár, 17.00.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában