Galériával / Labdarúgás - NB III.

2021.09.26. 19:47

Nem tudott kimászni a gödörből a TVSE és a JFC

Az NB III. Keleti csoportjának kilencedik fordulóját rendezték vasárnap, amely csapataink számára ismét kevés sikerélményt hozott.

Szoljon.hu

Túl sok kapott gól

A kieső helyen álló DVTK tartalékcsapatát fogadta a Tiszafüred, amely az első félidőben jó teljesítményt nyújtott, ám ezt követően számos egyéni hiba miatt hátrányba került. A TVSE a végén örülhetett, hogy egy pontot otthon tudott tartani.

Tiszafüredi VSE–DVTK II. 4–4 (2–1)

Lipcsey Elemér Sporttelep, 250 néző. Vezette: Práth (Szarvas L., Gergely M.)

TVSE: Tajti B. – Kertész, Mészáros N., Kalóz, Vincze P. (Há­da, 46.; Harsányi, 65.) – Má­csai, Tomola, Barzsó (Deli, 61.) – NAGY O., BARNA B., BARNA V. Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Barna B. 2 (34., 79.), Kertész (39.), Barna V. (73.), ill. Szeles (10.), Jónyer (59. – tizenegyesből), Korbély 2 (60., 78.)

Dorcsák Zoltán: – Szégyellem magam egy-két játékosom teljesítménye miatt, ami az én felelősségem is, mert én készítem fel őket hétről hétre. El kell gondolkodnunk azon, hogy mit is akarunk a futballtól.

Ez már az ötödik vereség

A Jászberénynek sem sikerült kilábalnia a gödörből, pedig a jó formát mutató Tiszaújváros vendégeként megvolt az esély a pontszerzésre, ám Aranyos Mózes hibáját követően elúszott a döntetlen.

FC Tiszaújváros–Jászberényi FC 2–1 (1–1)

Városi Sportcentrum, 200 néző. Vezette: Takács Á. (Szilágyi Zs., Vilmányi)

JFC: Bonica – Szanyi, Tóth O., Aranyos, László K. (Kop­per­mann, 72.) – ERDŐS, Palcsó (Po­lák, 72.) – Sárossy (Borics, 84.), SZŐLLŐSI, Nagy Sz. (Muhari, 72.) – ASZTALOS. Edző: Német Gyula.

Gólszerzők: Bartusz 2 (17., 82.), ill. Szőllősi (45. – tizenegyesből)

Német Gyula: – Jó meccset játszottunk, nyerni szerettünk volna, úgy nézett ki meccs közben, hogy ki is jövünk a gödörből, de egy nagy egyéni hiba eldöntötte a mérkőzést. Dolgozunk tovább, több van ebben a csapatban.

További eredmények:

Békéscsaba II.–Törökszentmiklós 1–0, Kisvárda II.–BKV Előre 0–2, Újpest II.–Sényő 2–2, Hajdúszoboszló–Putnok 6–1, SBTC–DVSC II. 1–5, DEAC–Eger 3–0, Füzesgyarmat–Tállya 0–0, Kazincbarcika–Hidasnémeti 7–0

A bajnokság állása:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában