LABDARÚGÁS

2021.09.15. 06:57

Gólparádé a kispályás bajnokság nyitányán

Útjára indult a futball-labda, nevezetesen megkezdődött a szolnoki kispályás labdarúgó-bajnokság 2021–2022 őszi szezonja.

Varga Csaba

A szeniorok mérkőzésein is nagy közdelem folyt a pályán, és sok gól született

Fotó: Nagy Balázs

Mint azt a szervező Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. munkatársa, Bontovics Ferenc hírportálunknak elmondta, ezúttal 37 csapat kezdte meg a küzdelmeket a két osztályban, valamint a szeniorok mezőnyében.

– Azt tudni kell, hogy az idén nem rendezünk mérkőzéseket az első osztályban – jelezte Bontovics Ferenc.

– A másodosztályba 16 csapat nevezett, a meccseket keddi napokon rendezzük, a harmadik vonal 14 gárdával indult el, amelyek csütörtökönként játszanak, a sze­nior­oknál pedig hét együttes érdekelt, amelyek rendre szerdai napokon lépnek pályára. Mindhárom osztály találkozói 17.30-kor és 18.45-kor kezdődnek. Az összecsapásoknak továbbra is a Ti­sza­li­ge­ti Stadion műfüves játéktere ad otthont.

Másodosztály

A rajton az elmúlt szezonban második helyezett Laune és a harmadik Nagykörű legénysége egyaránt nagy különbségű győzelmet aratott.

Ellenben a címvédő Grund FC legénysége nem állt ki az első meccsén.

Eredmények: Vörös Ördögök–AMT 0–6, Dream Team–Népsport 8–1, Csontos–Papír­forma 1–4, Danyi Optika–Mozaik Kerámia 0–1, Laune–Team Zero 7–1, Nesztor Autó–Brilliant 2–1, Germersdorfi Nagykörű–AC Baci 6–2, Grund FC–Szolnoki RK 0–3 (játék nélkül).

Harmadosztály

Győzelemmel nyitott a legutóbbi évad bajnoka, a Fire Oil gárdája, míg az ezüstérmes Fegyi Brothersnek nem sikerült a rajt.

Eredmények: Besenyszög–Trakció 2–2, Non Stop Vill Team–Fegyi Brothers 4–2, Zöldparadicsom–SRS 3–10, Bad Boys–Vád Law 3–3, Fire Oil–Kovács Tüzép 4–2, ODBE-Corso Verona FC–Kés Villa Real 8–2, Rokkant Jók–Kormányhivatal elhalasztva.

A szeniorok mérkőzésein is nagy közdelem folyt a pályán, és sok gól született
Fotó: Nagy Balázs

Szeniorosztály

A szeniorok mezőnyében az elmúlt idény bajnoka, a HYAB 4 cent együttese erődemonstrációt tartott, hiszen fölényes győzelmet aratott.

Eredmények: Stabil FC–Műszol 6–3, Castrum-Ex–HYAB 4 cent 0–9, Jazz Étterem–Keszau 1–3, szabadnapos: Oldsmobile.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában