Frissítve / Labdarúgás - NB III.

2021.09.26. 13:25

Tovább várat magára a Törökszentmiklós első pontszerzése

A harmadosztály Keleti csoportjának kilencedik fordulójában Békéscsabára látogatott a Törökszentmiklós. A vasárnap lejátszott mérkőzés szoros eredményt hozott, de ezúttal is pont nélkül maradt az újonc.

Szoljon.hu

Forrás: Békés

Fotó: Imre György

A miklósiak a hétközi, kazincbarcikai vereséget követően léptek pályára a hetedik helyen álló békéscsabai fakó ellen. A találkozó első félidejének derekán egy beadást követő kapu előtti kavarodásban a hazaiak reagáltak gyorsabban, és Tóth Péter révén előnybe kerültek.

A fordulást követően szerkezetet váltott a Miklós, aminek köszönhetően átvette az irányítást és több helyzetet is kialakított, de azok rendre kimaradtak, míg a házigazdának csupán egy veszélyes, kapufán csattanó szabadrúgása volt. Újabb gól nem született, így maradt pont nélküli a sereghajtó Törökszentmiklós.

Békéscsaba II.–TFC-Veteriner 1–0 (1–0)

Békéscsaba, Utánpótlás Központ, 200 néző. Vezette: Horváth Máté (Gordos Árpád, Bőhm Ármin)

Békéscsaba II.: WINTER – Szabó Cs., Czvalinga, Kasik (Szabó Zs., 65.) – Hodonicki, Zvara (Styecz, 72.), Bónus (Farkas Á., 80.), VARGA T. – Ilyés T., Oláh Á. (Mágocsi, 80.), TÓTH P. (Bukor, 80.). Edző: Brlázs István.

Törökszentmiklós: Zsibrita – Héder A., Perevuznik, GUSZTAFIK, Telinger – Baráth, Csúri D. (Bencze, 59.) – Lakatos K. (Debreczeni M., 82.), Kiss Cs. (Szántó, 72.), Héjjas – PATAKI. Edző: Török László.

Gólszerző: Tóth P. (24.)

Török László: – Addig, ameddig a kishitűség elnyomja az önbizalmat, addig maradunk a tabellán elfoglalt helyünkön.

A bajnokság állása:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában