LABDARÚGÁS

2021.10.08. 06:58

Az éllovas a második helyezettet fogadja majd

A nyolcadik forduló következik a megyei másodosztályban.

V. B.

Forrás: Illusztráció/Pixabay

Némi változás történt a tabellán hét közben, a megyei igazgatóság versenybizottsá­ga egy-egy pontot levont a Jászszentandrástól és a Jászboldogházától. A két együttes ificsapatai harmadik alkalommal álltak ki létszámhiányosan, emiatt kapták a felnőttgárdák a büntetést. A hétvégén idegenben próbálhatják meg pótolni a hiányzó pontokat, de erre reális esélye inkább a szentandrási csapatnak lesz, amely a Jászkisérhez látogat.

A forduló rangadója és ezáltal legjobban várt összecsapása a Kenderes–Jászberény II. találkozó lesz, hiszen az éllovas fogadja a második helyezettet. Mint ismert, a listavezető még nem hullajtott pontot, viszont a vendégek is jó formában vannak, ugyanis négy meccs óta hibátlanok.

Párosítások

Szombat: Lurkó Focimánia–Fegyvernek, Cserkeszőlő–Jászboldogháza, Túrkeve–Kunmadaras, Abádszalók–Tiszagyenda, Jászapáti–Tiszajenő, Kenderes–Jászberény II., 14.30.

Vasárnap: Tiszaszentimre–Tiszaföldvár II., Jászkisér–Jászszentandrás, 14.30

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában