Labdarúgás / megye II.

2021.10.29. 06:59

Folytatódik a versenyfutás a dobogós helyekért

A 11. fordulót rendezik meg a megyei másodosztályban.

V. B.

Forrás: Illusztrációfotó/ Shutterstock

Már túl vannak a bajnokság harmadán a csapatok a megyei másodosztályban, hiszen a hétvégén már a 11. fordulót rendezik. Az erőviszonyok már kirajzolódtak, de még nagyon messze a vége.

Hiába vezet a Kenderes is hat ponttal, nem nyugodhat meg, mert egy botlás is elég, hogy a nyakában lihegjenek üldözői. Ráadásul az egyre jobb formába lendülő Jászkisért fogadják, így koncentráltan kell pályára lépniük.

Ha a többieket nézzük, a Cserkeszőlőre és a Tiszaszentimrére előreláthatólag könnyű feladat vár, a Jászberény II., a Tiszaföldvár II. és a Jászapáti csapatai viszont jobban megizzadhatnak a hétvégén.

A hátsó régióban a Tiszajenő zsinórban nyolcszor kapott ki, és a középmezőnyben található, múlt héten a Tiszagyendát 3–2-re legyőző Túrkeve ellen próbál meg javítani.

Párosítások

Szombat: Tiszaszentimre–Jászboldogháza, Jászberény II.–Abádszalók, Kenderes–Jászkisér, Fegyvernek–Jászapáti, 14.00.

Vasárnap: Jászszentandrás–Cserkeszőlő, Kunmadaras–Lurkó Focimánia, Tiszajenő–Túrkeve, Tiszaföldvár II.–Tiszagyenda, 14.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában