Labdarúgás - NB II., NB III.

2021.10.02. 07:01

Pécsre megy a MÁV FC, megyei derbi Miklóson

Vasárnap a Szolnoki MÁV FC, a Jászberény, a Miklós és a Tiszafüred is pályára lép.

Sebestyén János

20210929 Szolnok NBII Szolnok Budafok

Vasárnap 17 órától Pécsett lesz jelenése a Szolnoki MÁV FC-nek, illetve ugyanezen a játéknapon 15 órától lépnek pályára harmadosztályú csapataink. A Jászberény a Hajdúszoboszlót fogadja, míg a Törökszentmiklós otthon játszik a Tiszafüreddel.

Nem remekel a vendéglátó

Az NB II. tizenegyedik fordulójában a Tisza-partiak Pécsre látogatnak a három pont reményében. A hazaiak nincsenek jó formában, messze elmaradnak az előző szezonbeli eredményességtől. Zsinórban háromszor szenvedtek vereséget, legutóbb a Kecskeméttől kaptak ki. Főleg a támadószekció nem remekel, hiszen a tíz meccsen lőtt hét gól elég vérszegény. Velük ellentétben a MÁV ismét a szebbik arcát mutatta legutóbb, hiszen szerdán legyőzte a Budafokot, így megszakította hárommeccses nyeretlenségi sorozatát.

Veretlen ellen a Jászberény

A JFC a tizedik fordulóban az újonc létére remekül szereplő, harmadik helyen álló Hajdúszoboszlót látja vendégül. A hazai csapat zsinórban öt vereség után próbál nyerni, míg a vendégek öt győzelem után érkeznek Jászberénybe. Pánik azonban nincs a jászságiaknál, mivel fiatal keretük van, így a szakvezetés számolt hullámvölgyekkel. Bizakodásra adhat okot a hazaiaknak, hogy eddig nem játékban múlták felül őket, hanem egyéni hibák vezettek a vereségekhez, amin azonban természetesen javítaniuk kell.

Rangadót rendeznek Törökszentmiklóson, ahol a Tiszafüred lesz a házigazda ellenfele. A még mindig pont nélkül álló TFC játékban ugyan szemmel láthatóan fejlődött, de ez eredményekben még nem mutatkozott meg igazán. A TVSE az elmúlt három meccsén öt pontot szerzett, javuló formát mutat, és győzelme esetén a tizenharmadik helyről akár a felsőházban is találhatja magát. A tények azt bizonyítják ugyan, hogy a fürediek az összecsapás esélyesei, de mint tudjuk, egy derbin nem létezik papírforma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában