Labdarúgás

2022.01.20. 21:36

Nem hozott gólt a TVSE és a MÁV mérkőzése

Gól nélküli döntetlent játszott a Tiszafüred és a Szolnoki MÁV egymással felkészülési mérkőzésen.

Varga Balázs

Fotó: Pesti József

A TVSE-ben több próbázó is pályára lépett, viszont Ábel Péter, Barna Viktor és Barzsó Attila, valamint a betegségből visszatérő Kertész Tamás, illetve a még lábadozó Barna Béla nem játszott a hazaiaknál. A vendégeknél Hegedűs Lajos és Hleba Tamás szerepelt, s egyre inkább úgy tűnik, Szolnokon folytatják pályafutásukat.

Az összecsapáson viszont gól nem született, így a Füred még nem győzött a felkészülés során, míg a MÁV öt meccséből a negyediken maradt nyeretlen.

Tiszafüredi VSE–Szolnoki MÁV FC 0–0

Tiszafüred, műfüves pálya, 100 néző

TVSE: Tajti B. – Háda, Mészáros N., Kalóz (Fehér Zs.), Illés – Tomola (Bódis), Vincze P., Mácsai (Völgyi) – Iszák (Zagijev), Szilágyi P. (Szabó V.), Skulka. Edző: Dorcsák Zoltán

SZOLNOK, I. félidő: Hegedűs L. – Szabó A., Papp Sz., Tóth B., Lakatos Cs. – Rokszin, Tisza K., Földi M., Tömösvári – Tóth L., Sipos Z. II. félidő: Kovács P. – Szekszárdi, Papp Sz., Kálmán L., Gohér – Lakatos I., Hleba, Antal, Kurdics – Irmes, Lukovszky. Vezetőedző: Romanek János

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában