Labdarúgás

2022.01.27. 10:35

Nyert a Miklós és a Berény, kikapott a Füred

Szerdán újabb felkészülési meccsen léptek pályára NB III.-as csapataink.

Sebestyén János

Illusztrációfotó/Shutterstock

A Gergely Mátyás vezette TFC a szintén harmadosztályú, Közép csoportban szereplő Ceglédhez látogatott. A mozgalmas első félidőt követően 1–1-es döntetlennel vonultak szünetre a csapatok, majd a fordulás után átvette a vezetést a miklósi gárda, amit a meccs végéig már nem engedett ki a kezéből.

A Jászberény a Heves megyei I. osztályú bajnokság listavezetőjét, a Hatvant látta vendégül. Gyors góllal előnybe került a hazai csapat, amit nem sokkal később Szőllősi Ferenc szabadrúgásból tovább növelt, sőt a játékrész vége előtt újabb gólt szerzett a Német-legénység. A folytatásban kiegyenlítetté vált a játék, s a hajrában végül a vendégegyüttesnek sikerült szépítenie. Több gól nem esett, magabiztos berényi siker született.

A Tiszafüred az azonos csoportban szereplő Eger gárdáját fogadta. A jó iramú meccsen a hazaiak több helyzetet elpuskáztak, és amikor már mindenki a találkozó végét jelző sípszót várta, egy felívelés után Juhász bevette a hazaiak kapuját és megnyerte a mérkőzés az Egerek.

 

 

Eredmények:

 

 

Ceglédi VSE–Törökszentimklósi FC-Veteriner 1:2 (1–1)

Cegléd, 60 néző.

TFC: Csáki – Héder R., Héder A., Tóth N., Telinger, Lakatos K. – Kinyig, Orovecz, Csúri D., Katona – Pataki. Csere: Zsibrita (kapus), Puporka M., Balogh D., Parázs B., Gusztafik. Edző: Gergely Mátyás.

TFC gólszerzők: Pataki (30.), Csúri D. (55.)

Jászberényi FC–Hatvan 3:1 (3–0)

Jászberény, műfüves pálya, 50 néző.

JFC, I. félidő: Menczeles – László, Tóth O., Szanyi, Sárossy – Balla, Erdős, Palcsó – Borics, Szanku, Szőllősi. II. félidő: Papp N. – László, Szanyi, Uram, Nagy Sz. – Kurunci, Erdős, Micskó – Muhari, Varga L., Izsold. Edző: Német Gyula.

Gólszerzők: Sárossy (8.), Szőllősi (28.), Borics (40.), ill. Dinka (82.).

Tiszafüredi VSE–Eger 0:1 (0–0)

Holt-Tisza parti műfüves pálya, 100 néző

TVSE: Somogyi – Háda, Fehér Zs., Kalóz, Illés – Vincze, Bódis, Völgyi – Barna V., Szabó V., Bojtos. Csere: Tajti B. (kapus), Ábel, Tomola, Mácsai, Barzsó. Edző: Dorcsák Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában