Labdarúgás

2022.01.20. 18:51

Távozott a védő és a középpályás a Szolnoki MÁV-tól

Távozott a szolnoki klubtól Molnár Róbert és Berdó Péter.

Varga Balázs

Molnár Róbert (jobbra) fél év után klubot vált Fotó: Cseh Gábor/Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A Szolnoki MÁV védője, Molnár Róbert a harmadosztályú ESMTK-ban folytatja pályafutását – közölte a fővárosi klub közösségi oldala. A 30 esztendős játékos nyáron tért vissza a Tisza partjára – korábban a 2017–18-as szezonban futballozott a kék-fehéreknél –, melynek színeiben ősszel 17 bajnoki és egy kupamérkőzésen lépett pályára.

Hozzá hasonlóan NB III.-as csapathoz, a Hajdúszoboszló együtteséhez igazolt Berdó Péter – erről a hírről a hajdúságiak számoltak be. A 29 éves középpályás 2016 nyara óta szerepelt a MÁV-ban – egy kisebb megszakítással, amikor nem volt klubja –, s ezalatt összesen 100 mérkőzésen, 88 másodosztályú és 12 Magyar Kupa-találkozón játszott szolnoki mezben.

Szintén klubot válthat a MÁV kapusa, Csáki Kálmán, akit az NB III. Keleti csoportjában szereplő Törökszentmiklós tesztel. A helyére a korábbi válogatott kerettag Hegedűs Lajos érkezhet, aki 240 mérkőzésen szerepelt az élvonalban, míg az ősz végén az NB II.-es Nyíregyháza kapuját védte, miután távozott Paksról. A 34 éves hálóőr – mint próbajátékos – az ETO FC Győr ellen 5–2-re elveszített felkészülési találkozón már pályára lépett a szolnoki csapatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában