Labdarúgás/Galériával

2022.01.22. 15:27

Tiszafüreden nyert a Berény, Pilisen ikszelt a Törökszentmiklós

Szombat délelőtt újabb felkészülési mérkőzést játszottak harmadosztályú csapataink. A Tiszafüred a Jászberényt fogadta, míg a Törökszentmiklós Pilisre látogatott.

Sebestyén János

Forrás: Pesti József

Megyei derbit játszott a Holt-Tisza parti műfüves pályán a Dorcsák Zoltán irányította Tiszafüred a Jászberénnyel. A mérkőzés első félidejében nem bírtak egymással a csapatok és 1–1-es döntetlennel vonultak az öltözőbe. A folytatásban aztán mindkét alakulat előtt adódtak lehetőségek, de a gólokat a találkozó hajrájában a berényi együttes szerezte, és ezzel kétgólos győzelmet aratott.

Mindeközben a Törökszentmiklós a Pest megyei első osztályú Pilisnél vendégszerepelt. A TFC jól kezdte a meccset és Pataki Zoltán góljával vezetést is szerzett, azonban a hazai csapat még a szünet előtt megfordította a találkozó állását. A második játékrészben aztán hamar kiegyenlített a miklósi együttes Pataki újabb találatával, és bár a folytatásban több lehetősége is volt a TFC-nek az újabb gól megszerzésére, azok rendre kimaradtak, így az összecsapás végén maradt a 2–2-s döntetlen.

Tiszafüredi VSE–Jászberényi FC 1–3 (1–1)

Holt Tisza-parti műfüves pálya, 100 néző.

TVSE: Somogyi – Iszák, Fehér Zs., Kalóz, Illés – Mácsai, Bódis, Vincze – Háda, Szabó V., Völgyi. Csere: Tajti (kapus), Barzsó, Tomola, Ábel. Edző: Dorcsák Zoltán.

JFC: Menczeles – László, Tóth O., Sárossy, Szanyi – Erdős, Balla – Muhari, Szőllősi, Lakatos – Szanku. Csere: Papp M. (kapus), Micskó, Uram, Benedek, Borics, Varga L., Kurunci. Edző: Német Gyula.

Gólszerzők: Szabó V. (30.), ill. Szanyi (25.), Borics (75.), Izsold (85.),

Pilisi LK–TFC-Veteriner 2–2 (2–1)

Pilis, műfüves pálya, 50 néző.

TFC: Csáki – Perlaki, Parázs, Héder A., Tóth N., Telinger – Csúri, Orovecz Á., Katona – Pataki, Szecsei. Csere: Zsibrita (kapus), Kinyig, Lakatos K., Héder R., Rimóczi, Gusztafik. Edző: Gergely Mátyás.

TFC gólszerzők: Pataki 2 (15., 50.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában