Labdarúgás

2022.01.07. 07:00

Újabb név a földvári stábban és a keretben

A megyei I. osztályú Tiszaföldvár szakmai életében újabb változások történtek. Mint korábban megírtuk, a télen új vezetőedző került az első csapat élére, Virágh Ferenc UEFA „A” licences tréner személyében, de a klub a közösségi oldalán újabb szakember érkezését jelentette be a napokban.

Sebestyén János

Illusztrációfotó/Shutterstock

A 31 éves, debreceni nevelésű Ludánszki Bence, volt élvonalbeli labdarúgó az egyesület kiemelt fontosságú utánpótlás-nevelésében kapott szerepet. Az U11-es és az U13- as korosztály új vezetőedzője legutóbb a Szeged-Csanád Grosics Akadémia megyei gárdájában futballozott, ám a továbbiakban a tréneri megbízatása mellett játékosként is csatlakozik a földváriak első csapatához. Érdekesség, hogy a frissen kinevezett szakember bátyja nem más, mint a listavezető Karcag 34 éves mestere, az élvonalat szintén megjáró Ludánszki István. Ugyancsak földvári hírek szerint a klubtól a téli szünetben másfél év után távozó Ábel Péter az NB III.-as Tiszafüred csapatában folytathatja a pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában