Labdarúgás/Galériával

2022.02.20. 20:26

Bravúros győzelmet aratott Törökszentmiklós

Vasárnap a 22. fordulót rendezték a labdarúgó NB III. Keleti csoportjában.

Varga Csaba

Fotó: Pesti József

Korán vezetést szerzett hazai publikuma előtt a Törökszentmiklós a bajnokaspiráns BKV Előre ellen Pataki Zoltán révén, majd Szecsei Péter megduplázta az előnyüket. A folytatásban a vendégcsapat a lefújás előtt pár perccel szépített, de a miklósi védelem állta a sarat, s behúzták a mérkőzést.

Törökszentmiklósi FC-Veteriner–BKV Előre 2–1 (2–0)

Nagy elánnal kezdett otthon a Tiszafüred, de mezőnyfölényük ellenére a félidő előtt tizenegyeshez jutott a vendégcsapat, melyet Cristian-Lucian Cigan értékesített. A fordulás után is a hazaiak akarata érvényesült, mely Szabó Viktor révén góllá is érett, azonban az összecsapás végén a támadó lábában maradt a győztes találat. Ezzel maradt a döntetlen, amely igencsak hízelgő a vendégekre nézve, viszont csak egy pontot ér a TVSE-nek.

Tiszafüredi VSE–Füzesgyarmati SK 1–1 (0–1)

Putnokon vendégszerepelt a Jászberény, mely sok helyzetet alakított ki ugyan, de mégis a hazaiak kerültek előnybe Katona Bence révén. A második félidőben aztán Katona újra betalált, s mivel nem esett több gól, ezzel beállította a végeredményt.

Putnok FC–Jászberényi FC 2–0 (1–0)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában