Labdarúgás

2022.02.03. 07:00

Középpályás érkezett Berénybe és Miklósra

Egy-egy középpályással bővült az NB III. Keleti csoportjában szereplő Jászberény és Törökszentmiklós játékoskerete.

Varga Balázs

Illusztrációfotó/Shutterstock

A TFC Katona Györgyöt szerződtette, a 25 éves labdarúgó Hódmezővásárhelyről érkezett, de előtte Balatonlellén és Gyulán is játszott – a harmadosztályban összesen 120 mérkőzésen. Ezzel ő lett a klub negyedik januári igazolása Csáki Kálmán (Szolnoki MÁV), Oro­vecz Ádám (Hódmezővásárhely) és Tóth Nándor (Tiszafüred) után. További hír a miklósiaknál, hogy a távozó kapus, Berta Csaba az FC Dabas csapatában folytatja pályafutását, mellette Baráth Gábor és Faragó Bence igazolt el a kék-fehérektől a téli szünet ideje alatt.

Berénybe pedig visszatért a saját nevelésű Németh Norbert. A 28 éves középpályás a JFC-évek után Jászapátin, Jánoshidán, Jászárokszálláson, Nagykátán és Jászfényszarun futballozott a megyei I. osztályban. A jászsági klub tájékoztatása szerint ezzel végleges a keret, mely a friss érkezőn kívül Balla Zoltánnal (Heréd), Menczeles Ivánnal (Nyíregyháza) és Papp Norberttel (Nagykáta) bővült, míg a távozói oldalon Aranyos Mózes, Asztalos Dávid, Kop­per­mann Robin, Polák Gergő és Bo­ni­ca Sebastian található. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában