Kosárlabda

2022.02.17. 08:13

Száz pontot dobott a Jászberény a Pápának

A kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 17. fordulójából elhalasztott mérkőzést pótoltak Jászberényben, ahol a JKSE 16 ponttal győzte le a Pápa legénységét. Győzelmével tartja második helyét a tabellán a berényi alakulat, amely szombaton a TF-Budapest vendége lesz a fővárosban.

Varga Csaba

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Jászberényi KSE– Pápa KC 100–84 (32–24, 27–24, 16–26, 28–10)

Jászberény, Belvárosi Játékcsarnok, 300 néző. V: Sallai, Gergely Cs., Oláh M.  

Jászberény: Lewis 7/3, Nagy S. 9/6, Velkey 22/9, Djukics 5/3, Olasz 12.. Csere: Homoki 23, Kucsora 13, Meleg 5/3, Várbíró 4. Edző: Földi Sándor.

Nagyon jól játszottak a pápaiak, láthatóan feldobta őket a MAFC elleni győzelmük

– nyilatkozta a mérkőzés után Földi Sándor, a Jászberény edzője.

– Feltünően sok pontot kaptunk az első félidőben, és a védekezésünk sem volt rendben. Amikor az ellenfelünk fordított és elment 8 ponttal, na akkor láttam végre tüzet a csapatban. Ennek eredményeként sikerült is fordítani, ezt kellene állandósítani. Sajnos azt kell mondanom, hogy minden csapat ellen nagyon meg kell küzdenünk a folytatásban is a győzelemért, mert a Covid-19 hatása nem múlt el nyomtalanul. Egyelőre nem találjuk azt a játékot, amit a kényszerszünet előtt nyújtottunk. Ma is sok problémával küszködtünk. Uros Rosics nem tudta vállalni a játékot, ahogy Fekete Dávid sem, Várbíró Gergő sem volt teljesen egészséges, de ő legalább ott lehetett a pályán. Nem szabad túl sokat foglalkoznunk ezzel, mennünk kell tovább, előbb helyre kell tennünk a védekezésünket, mert akkor lehetünk sikeresek. Még van három idegenbeli és négy hazai mérkőzésünk, s remélem, hogy ezeken még jobbak leszünk – tette hozzá a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában