Galériával / Röplabda

2022.03.05. 20:20

Sereghajtóként zárta az alapszakaszt a Berény

A jászberényi hölgykoszorú utolsó alapszakaszbeli mérkőzésén közvetlen riválisát, a debreceni Eötvös csapatát fogadta. A 14. fordulóban a jászsági együttes végül 3:1-es vereséget szenvedett és maradt az NB I. alapszakaszának sereghajtója.

Sebestyén János

Forrás: Pesti József

Hallatlanul kiélezett nyitószettel kezdődött a mérkőzés, végig fej fej mellett haladtak a csapatok, azonban 27:27-es (!) állásnál a vendégcsapat bírta jobban a nyomást, s behúzta a játékrészt.

A folytatásban is szoros küzdelem zajlott a felek között, de a végjátékban ezúttal a hazaiak bizonyultak jobbnak, s kiegyenlítettek.

A harmadik felvonás egészen 16:16-ig kiélezett játékot hozott, de ezután már csak a vendégek akarata érvényesült, melynek köszönhetően szettelőnybe kerültek a házigazdával szemben.

A negyedik játszma aztán a hajdúságiak dominanciáját hozta, akik végig vezetve biztosan nyerték a szettet, s vele az összecsapást is.

Jászberényi VT–Eötvös DSE 1:3 (–27, 18, –19, –19)

Jászberény, Belvárosi Játékcsarnok, 100 néző. Vezette: Szél M., Nagy Zs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában