Kosárlabda

2022.04.06. 06:30

A Veszprém ellen rajtol a rájátszásban a Jászberény

Az első osztályban a középszakasz, a másodosztályban viszont a rájátszás küzdelmei rajtolnak el hét közben. Az alapszakaszban második helyen végző Jászberényi KSE a hetedik Veszprémmel találkozik az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. A felek első meccse ma este hét órakor kezdődik Jászberényben.

Varga Csaba

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A veszprémiek bajnokesélyesként vágtak neki a szezonnak, menet közben viszont jöttek a váratlan vereségek és egyéb problémák. Közben edzőt cseréltek, játékosok is jöttek-mentek soraikból, többek között Nebojsa Dju­kics épp Veszprémből igazolt Jászberénybe. 

 

Végül 14 győzelemmel és 12 vereséggel a hetedik helyen zártak. Ettől függetlenül egy percig sem szabad lebecsülni őket, vannak rutinos játékosaik, mint az Olajt és a JKSE-t is megjárt Horváth Ákos, a szolnoki nevelésű Szabó Péter vagy a szerb Szte­fan Glo­govac. Nem felejtve: a két csapat március 1-jei, berényi meccsén a zárónegyedben 69–66-ra még a Veszprém vezetett, innen fordítottak a jászságiak 93–85-re. 
Egy biztos, az alapszakaszt a második helyen befejező gárda a párharc esélyese, amit majd a pályán kell bebizonyítania a Földi Sándor edző irányította jászsági csapatnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában