Röplabda

2022.04.04. 12:14

Újabb győzelmével ötödik lett a Szolnoki RK

A férfi NB I. alsóházi rájátszásának (5-7. helyért) III. fordulójában a Szolnok ezúttal Nyíregyházára látogatott. Az összecsapáson a Tisza-parti gárda bizonyult jobbnak három szettben, így egy fordulóval a play-off vége előtt bebiztosította ötödik helyét a Gulyás-legénység.

Sebestyén János

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Magabiztosan kezdte a mérkőzést a Szolnok, hiszen a nyitójátszma csupán 5:5-ig volt kiélezett, utána viszont a vendégcsapat valósággal hengerelt, s végig vezetve megnyerte az első felvonást. A folytatásban még ennél is könyörtelenebb volt a szolnoki együttes, hiszen mindössze 11 pontot engedélyezett a házigazdának. A harmadik játékrész aztán jóval szorosabb, kiélezettebb játékot hozott, a hazaiak mindent megtettek a szettgyőzelemért, azonban a végjátékban a szolnokiak koncentráltak jobban és végül behúzták a szettet. 
Gulyás Ferenc tanítványai újabb sikerükkel az ötödik helyet szerezték meg az idei kiírásban. A következő, egyben utolsó meccsüket pedig április 30-án, szombaton 20.00 órától játsszák Rákosmentén.

GLP Nyíregyháza–Szolnoki RK 0:3 (–15, –11, –23)
Újfehértó, Szegedi Károly sportcentrum, 20 néző. Vezette: Jámbor, Rácz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában