Labdarúgás - NB III.

2022.05.08. 20:07

Csak a Törökszentmiklós szerzett pontot

Már a 35. fordulóban léptek pályára megyénket képviselő csapataink az NB III. Keleti csoportjában.

Sebestyén János

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

A már biztos kieső Törökszentmiklós gól nélküli döntetlent játszott a középmezőny alján tanyázó DVTK II. otthonában, megszakadt a három meccses győzelmi szériája a Tiszafüred gárdájának a Kisvárda II. vendégeként elszenvedett háromgólos vereségével, míg a Jászberény meglepetésre 3–1-re kikapott az utolsó előtti Tállyától, így pont nélkül zárta a játéknapot.

DVTK II.–TFC-Veteriner 0–0

Miskolc, DVTK edzőközpont, 100 néző. Vezette: Horváth Máté (Czeglédi Barna, Halmai Kristóf)

TFC: CSÁKI – LAKATOS K., TÓTH N., GUSZTAFIK P., HÉDER R., TELINGER I. – OROVECZ, CSÚRI D., RIMÓCZI (PUPORKA, 69.) – KINYIG (TAMASI, 79.), KISS CS. Edző: Gergely Mátyás.

Gergely Mátyás: – Úgy gondolom, hogy rászolgáltunk az egyik pontra. Sőt, a második félidő elején a mérkőzés helyzete is előttünk adódott, de sajnos nem tudtunk vele élni. A jelenlegi helyzetünk ellenére a mai napon mutatott hozzáállással és az akarattal elégedett vagyok. Le a kalappal a srácok előtt. 

Kisvárda II.–Tiszafüred VSE 4–1 (2–1)

Várkerti Sporttelep, 150 néző. Vezette: Tóth Tamás (Kovács Zoltán, Vilmányi Simon)

TVSE: Tajti B. – Háda (Skulka, 76.), Vincze, Kalóz (Bojtos, 32.), Tomola – Mácsai, Bódis, Barzsó – Kertész, Barna B., Illés. Edző: Dorcsák Zoltán.

Gólszerzők: Bokor (5.), Králik (8.), Rubus (70.), Nikolashyn (77.), ill. Barna B. (27.)

Tállya KSE–Jászberényi FC 3–1 (1–0)

Tállya, 200 néző. Vezette: Berényi Tamás (Urgyán Antal, Gergely Márton)

JFC: Papp N. – Micskó (Lakatos, 51.), Tóth O., Szanyi, László (Izsold, 65.) – Erdős, Németh N. (Uram, 65.) – Borics, Balla, Kurunczi (Varga L., 51.) – Szanku (Nagy Sz., 51.). Edző: Német Gyula.

Gólszerzők: Kiss 2 (20., 50.), Lakatos D. (65.), ill. Borics (83.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában