Labdarúgás - Megye I.

2022.05.13. 20:39

Háromgólos sikert aratott hazai pályán a Mezőtúr

A huszonnyolcadik forduló mérkőzéseivel folytatódtak a megyei első osztályú bajnokság küzdelmei pénteken.

Munkatársunktól

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

TÓSZEG–ÚJSZÁSZ 1–1 (1–0)

Tószeg, 100 néző. Vezette: Szabó József.

Tószeg: Nagyistván – Bába, VERÉB, Pongrácz (Héja), Gazdag (Dankovics), ARANYOS (Tárnai), Nagy, LUCZA, Boldizsár, URBÁN-SZABÓ (Strempel), Szabó A. Edző: Kiss Balázs.

Újszász: Kovács – Nagy, Veréb, Bezzeg, Németh, VATAI, RENTLER, Angyal, SZARVÁK, KONKA, Mihók (Kaló, Keő). Megbízott edző: Szilvási Ferenc.

A péntek délutáni mérkőzés nagy részében a mezőnyjáték dominált, a helyzetek leginkább egyéni hibákból adódtak, melyeket mindkét csapat azonos számban használt ki. Két ellentétes félidő után összességében igazságos döntetlen született.

Gólszerzők: Urbán-Szabó (44. – tizenegyesből), ill. Rentler (56.).

Kiss Balázs: – Parádés első félidő után nagyon gyengén kezdtük a második negyvenöt percet, zavarodottan, kapkodósan játszottunk. Mindkét csapat megszerezhette volna a győztes találatot, de összességében igazságos a döntetlen.

Szilvási Ferenc: – Az első félidőben bealudtunk, a Tószeg irányította a mérkőzést, azonban helyzeteket nem igazán tudott kialakítani. A második játékrészre nagyon jól jöttünk ki, helyzetek sokaságát alakítottuk ki, és a hazai csapat csak a szerencsének köszönheti, hogy ezeket nem használtuk ki.

Tudósított: Kiss Ádám

MEZŐTÚR–KUNHEGYES 3–0 (1–0)

Mezőtúr, 90 néző. Vezette: Gönczi Pál.

Mezőtúr: Török – JÓNÁS, BONTOVICS, Pesti (Kis), Erdősi (Tóth), Nagy Cs., FARKAS (Rácz), Ujlakány, Nico Boss (Nagy P.), RUPA, Kormos (Patkós). Edző: Erdősi Gyula.

Kunhegyes: Kormány – SZŐKE, Kovács, Tyukodi R., Tyukodi A. (Házi N.), Sztojka, PÉKÓ (Házi D.), Kis, Kocsis (Tyukodi N.), FÁBIÁN, Faragó (Trencsényi). Edző: Faragó Attila.

Alacsony színvonalú mérkőzésen a hazai csapat sok hibával játszott, de teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

Gólszerzők: Rupa (14.), Pesti (60. – tizenegyesből), Farkas (67.).

Erdősi Gyula: – Sokáig játszott a csapat a tűzzel, sok labdát adtunk el középpályán, és sok helyzetet hagytunk ki, de ezúttal nem bosszulta meg magát, és magabiztosan tartottuk itthon a három pontot.

Faragó Attila: – Hat stabil kezdő játékosunk hiányában ennyire voltunk képesek.

Tudósított: Erdősi Gyula
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában