Futsal

2022.05.23. 06:55

Osztályozót játszanak a földvári futsalosok

A TiSE ellenfeleként végül a Közép-Magyarország régió, Pest megyei csoport aranyérmesét, a gyömrői Rabel Fa­na­ticot húzták ki.

Sebestyén János

Illusztráció/Shutterstock

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

Mint megírtuk, a Szántó Lajos vezette Tiszaföldvár hallatlanul magabiztosan (178–34 gólkülönbséggel) nyerte meg a csongrádi regionális bajnokság pontvadászatát. Az aranyérem mellett így kivívta a lehetőséget az NB II.-be kerülésre, azonban ehhez előbb az osztályozót is sikerrel kell majd venniük. 

Az előzetes tervek szerint a hét regionális bajnok mellett a legjobb második küzdött volna a feljutásért, de a Győr-Moson-Sopron első helyezettje, a Bőny SE nem tudta vállalni a magasabb osztály feltételeit, így erőnyerőként, játék nélkül a Dunakszi VSE kvalifikálta magát a másodosztályba. 

A TiSE ellenfeleként végül a Közép-Magyarország régió, Pest megyei csoport aranyérmesét, a gyömrői Rabel Fa­na­ticot húzták ki, mely komoly játékerőt képvisel: soraiban több magasabb osztályt megjárt futsalossal, illetve megyei első osztályú labdarúgóval. A két éve alakult klub Turán játssza hazai mérkőzéseit, alapítója pedig nem más, mint a játékos-edző szerepet is betöltő sokszoros magyar válogatott Baranyai Pál. Az oda-vissza vágós párharcban a kiírás szabályai szerint az idegenben rúgott gólok is számítanak. A párharc első meccsét hétfő 19 órától játsszák Homokon, melyre a belépés ingyenes. 

A program:

1. Mérkőzés: TiSE–Rabel Fanatic, Május 23., hétfő, 19.00, Helyszín: Homoki Általános Iskola Sportcsarnok

2. Mérkőzés: Rabel Fanatic–TiSE, Május 27., péntek, 19.30, Helyszín: Tura Városi Sportcsarnok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában