Labdarúgás

2022.05.20. 07:00

Véghajrá indul a megyei másodosztály dobogós helyeiért

Még négyen is odaérhetnek az érmes pozíciókra.

Sebestyén János

Illusztráció / Shutterstock.com

Lassan a végéhez érnek a megyei másodosztály küzdelmei is. A Kenderes bajnoki címe már biztos, így az igazán nagy kérdőjel a dobogóért vívott harcot övezi.

Matematikailag még négy klub verseng a kiadó pozíciókért: a Cserkeszőlő, a Jászberény II., a Jászapáti és a Tiszagyenda.

Az első kettő ugyan lépéselőnyben van a feljutást érő második helyért, azonban nem egyértelmű a helyzetük, hiszen a hétvégén a Cserkeszőlő és a Jászberény II. is kemény próba előtt áll. Ugyanis előbbi a már bajnokkal, utóbbi a Tiszaföldvár második csapatával méri össze majd az erejét.

Párosítások:

megye II.

Szombat: Fegyvernek–Kunmadaras, Tiszagyenda–Jászboldogháza (Örményes), Tiszajenő–Lurkó Focimánia, Kenderes–Cserkeszőlő, Jászapáti–Túrkeve, Abádszalók–Jászkisér, 17.00.

Vasárnap: Jászszentandrás–Tiszaszentimre (Jászberény), Jászberény II.–Tiszaföldvár II., 17.00.

A megyei III. osztály pontvadászata is befejeződik lassan. A 25. fordulóval folytatódó bajnokságban a Jászjákóhalma végzett az élen, azonban a mögötte lévő pozíciókért három gárda is versenyben van még: a Nagyiván várhatóan a második lesz, a bronzérmet érő harmadik helyért viszont a Jászalsószentgyörgy és a Szolnok Fanatic gárdája vív izgalmas csatát.

Párosítások:

megye III.

Szombat: Cibakháza–Nagyiván, Besenyszög–Kétpó, Tiszasas–Zagyvarékas, 17.00

Vasárnap: Kőtelek–Szolnok Fanatic (Nagykörű), Jászalsószentgyörgy–Bánhalma, Rebelog–Tiszaszőlős, Berekfürdő–Jászjákóhalma, 17.00

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában