Labdarúgás - NB III.

2022.05.11. 21:16

Vérszegény miklósi produkció

Szerda délután pótolták az NB III. Keleti csoportjának 34. fordulójából – a nagy esőzések miatt alkalmatlanná váló játéktér miatt – elhalasztott Törökszentmiklós–Salgótarján összecsapást.

Sebestyén János

Illusztrációfotó/Shutterstock

A két, már biztos kiesőnek számító csapat érdekes játékvezetői ítéletek mellett gyenge színvonalú és iramú játékot produkált. A mérkőzés végeredménye már az első játékrészben kialakult, hiszen a vendégcsapat kétszer kihasználta a miklósi védelem hezitálását, míg a házigazda csupán Pataki Zoltán tizenegyeséből volt eredményes. A kialakult egygólos vendég előny kitartott a lefújásig, így végül a jobban akaró nógrádiak megérdemelten vitték el a három pontot a TFC otthonából.

TFC-Veteriner–Salgótarján 1–2 (1–2) 

Törökszentmiklós, 150 néző. Vezette: Borbás Bottyán (László István, Pogonyi Ferenc)

TFC: CSÁKI – Lakatos K., Kiss Cs., Gusztafik (Tamasi, 77.), Héder R. (Gyürki, 46.), Telinger – Orovecz, TÓTH N., Csúri D. – Kinyig (RIMÓCZI, 61.), PATAKI. Edző: Gergely Mátyás.

Gólszerzők: Pataki (15.–tizenegyesből), ill. Héder R. (12.–öngól), Csifó (26.)

Gergely Mátyás: – Megérdemelten nyerte meg a mérkőzést a vendégcsapat, amely akarásban és hozzáállásban is felülmúlt bennünket. Nehéz mit mondani. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában