Jászkunság

2022.06.04. 09:20

5+1 tipp a beach body eléréséhez!

Biztos rengetegen vannak, akik még csak most kaptak észbe, hogy itt a nyár, jön a szoknyás, rövidnadrágos idő, és nem utolsó sorban a fürdőruhaszezon. Megkérdeztük Groholy Andrea szolnoki személyi edzőt, mit is tehetünk az utolsó pillanatokban, hogy közelebb kerüljünk az áhított alakhoz.

Szoljon.hu

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Már biztos sokan tudják, hogy a beach body nem nyáron készül, de ha valaki mégis gyorsabban szeretne alakítani a külsején, akkor itt van 5+1 tipp, amivel garantáltan látható lesz a változás!

  • Legfontosabb a táplálkozás! Akár egy hónap alatt is sokat lehet változni, ha a célnak megfelelően étkezünk.
  • Ne sajnáljuk az időt, energiát belefektetni a saját ételek elkészítésébe, mert ez lesz a kulcsa a sikernek! A gyors megoldások, gyors visszaesést eredményeznek.
  • Kezdjük az edzést mindig a saját szintünknek megfelelően. Amikor már a motiváció kialakult, és úgy érezzük többet is bírnánk, akkor váltsunk magasabb fokozatra.
  • Nem mindenkinek jó a futás! Győződjünk meg róla, hogy az izületeink és a szalagjaink bírni fogják a kiszemelt sportot. Egy részleges szalagszakadással, egész nyárra búcsút inthetünk az edzéseknek.
  • A has nem a hasedzésektől lesz kockás, hanem attól, ahogy táplálkozunk! Csinálhatunk bármennyi felülést és plank-et, ha mellette összevissza eszünk.
  • A popsi és a comb formalasa érdekében iktassunk be súlyzós edzéseket, mert anélkül nem fog menni, bármennyire is igyekszünk.

A rendszeres testmozgás mellett tehát a helyes étkezés is elengedhetetlen, ám fontos odafigyelni a hőségben végzett edzésekre is. Erről szóló cikkünk itt olvasható:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában