Kosárlabda

2022.09.14. 15:28

BL-induló csapatokkal találkozik az Olajbányász

Újabb teszttorna előtt áll a Szolnoki Olajbányász csapata, amely csütörtöktől péntekig az I. Nagy Gábor emléktornán indul Székesfehérváron.

V. Cs.

Fotó: Illusztráció/Shutterstock.com

A tornát egykori játékosuk, majd klubvezetőjük, a tavaly elhunyt Nagy Gábor emlékére írták ki a fehérváriak. Érdekesség, hogy a mérkőzéssorozaton nem találkozik egymással a két magyar gárda, az Alba Fehérvár és az Olajbányász.

A piros-feketék csütörtök délután az osztrák bajnoki ezüstérmes, a BL-selejtezőben is érdekelt Swans Gmunden elleni meccsel nyitják a tornát. Másnap már egy jóval erősebb együttessel, a bosnyák Igokeával találkoznak Pallai Tamásék. Az Igokea hazájában az elmúlt három évben egyaránt elhódította a bajnoki címet, az Adria Ligában pedig az ötödik volt legutóbb. Idén pedig a Bajnokok Ligája főtábláján várja vetélytársait.

Az Olaj csapata mind a hat eddigi felkészülési mérkőzését megnyerte, egyértelmű, hogy Fehérváron is folyatni akarják hibátlan sorozatukat.

Program

Csütörtök: Olajbányász–Swans Gmunden 16.00, Alba Fehérvár–KK Igokea, 19.00.

Péntek:  Olajbányász–KK Igokea, 16.00, Alba Fehérvár–Swans Gmunden, 19.00. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában