Lábtenisz

2022.10.07. 06:55

Másodikként végeztek a szolnokiak a váci tornán

A szervezőknek köszönhetően olyan rangos mezőny gyűlt össze múlt vasárnap Vácott, hogy aki jelen volt, talán nem is hitte: ötven év feletti játékosoknak hirdették meg a Pálinkás János Emléktornát. Szegedi, szolnoki, budapesti, kaposvári, szentesi és helybéli lábteniszezők mérték össze tudásukat.

Jegesi László

Fotó: Illusztráció / Shutterstock.com

A tizennégy tornára benevezett párost hét csoportba osztották – a két szolnoki csapatot külön sorolták. A megméretés egész nap tartott, az indulók négy pályán küzdhettek a trófeáért. 

A várakozásnak megfelelően a Fehér Norbert–Fazekas Attila és az Ács Károly–Örlős Gábor–Kun József (a versenyen megengedett volt a háromtagú formáció) csapat is továbbjutott az egyenes kieséses szakaszba.

Utóbbiak számára ez volt a végállomás, a helybeli Kiss–Rece duó állította meg őket a nyolc között, végül a hatodik helyen futottak be. Fazekasék szereplését többször szerencse kísérte, ők előbb egy szegedi kettőst győztek le, majd a társaiknak megálljt parancsoló váciakon keresztül a döntőbe verekedték magukat. 

Ott ugyan szoros csatában alulmaradtak kaposvári ellenfelükkel szemben, de egyikük, nevezetesen Fehér Norbert a torna legjobb játékosa címmel vigasztalódhatott. 
 

Címkék#lábtenisz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában