Kosárlabda

2022.11.18. 07:00

Győzelemmel folytatná az Olaj a bajnokságot

A válogatott mérkőzéseket követően ismét a bajnoki küzdelmek felé fordul a figyelem.

Varga Csaba

Szubotics (labdával) és társai a Paks ellen is küzdeni fognak

Fotó: Nagy Balázs

Az éllovas Szolnoki Olajbányász az Atomerőmű SE gárdáját fogadja pénteken este hat órától a Tiszaligeti Sportcsarnokban. A vendég atomváro­siak ötvenszázalékos mérleggel várják a mai találkozót. Idegenben két ponttal győztek Nyíregyházán, ugyanennyivel kaptak ki Kaposváron. Otthonukban nyertek az Alba Fehérvár és a Honvéd ellen, a Soprontól és a DEAC-tól viszont vereséget szenvedtek. 

Egy biztos nem lehet őket leírni, mert jó szerkezetű, masszív együttesről van szó, amelyik bárki ellen képes jó játékra és meglepetésre, soraikban két szolnoki nevelésű játékossal, Frank Áronnal és Taiwo Samuellel. 

Az Olajbányász bedobója, Rudner Gábor azt mondta hírportálunknak:

 – Bő két hét után játszunk újra bajnoki mérkőzést. A Falco elleni találkozónkat követően kaptunk négy nap pihenőt, azután minialapozáson vettünk részt, napi két tréninggel megspékelve. Közben játszottunk egy jó kis edzőmeccset a Nagyváraddal. Nehéz sorozat előtt állunk, ennek első állomása lesz a Paks elleni összecsapás. Kemény, kiélezett mérkőzésre számítunk, hiszen jó, fizikális csapat lesz a vetélytársunk. Nem tudjuk, hogy egyik legjobbjuk, Eilingsfeld Jani tud-e játszani sérülését követően, mindenesetre mi úgy készülünk, hogy pályára lép majd. Nagyon együtt vagyunk, jó a hangulat, győzelemmel akarjuk folytatni a bajnokságot. 

A 7. forduló programja 
Péntek: Kecskemét–Falco KC, Szedeák–Sopron KC, Olajbányász–Atomerőmű SE, 18.00. Szombat: Nyíregyháza–ZTE KK (tv: M4 Sport+), 16.30, Alba Fehérvár–Bp. Honvéd, 17.00, Körmend–Kaposvár, 18.00. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában