Vízilabda

2022.11.14. 19:04

Könnyed győzelmet aratott az Invictus

A BVSC elleni kupafiaskó után bajnoki találkozóval folytatta menetelését az Invictus gárdája, ezúttal azonban a főszerepet játszva, a Neptun VSC ellen.

Jegesi László

Kis Gábor legénysége javított a kupaforduló után

Forrás: Invictus SC

Fotó: ILLYES CSABA

Neptun VSC–Invictus SC 6–18 (2–4, 1–3, 0–4, 3–7)

Invictus: Nagy S. – TÓTH Á. 3, Sándor 1, ZSILÁK 3, Fehér 1, Süveges 1, Ashanin 2, Nagy R., Marnitz, KOVÁCS M. 3, BUKTA 4, Bölcskei, Szőke, Dévai Edző: Kis Gábor

Gól – akcióból: 13/1, ill. 32/14.
Gól – emberelőnyből: 9/4, ill. 6/3.
Gól – büntetőből: 1/1, ill. 1/1.

Pontatlan lövésekkel indult a találkozó mindkét fél részéről, a vendégek – talán a kupamérkőzések fáradtsága miatt – eleinte nem tudtak igazán felülkerekedni. A második negyedben már jobban védekezett az Invictus, de támadásaikból továbbra is hiányzott a frissesség, több alkalommal a labda is kicsúszott a kezükből.

Fordulás után a harmadik játékrészben gólt sem kapott a vendégek kapusa, elöl pedig pontosabbakká váltak a befejezések. A záró felvonásban a helyzeteket már jobb arányban használták ki a csapatok, összesen tíz gólt rámolva be ellenfelük hálójába. 

Kis Gábor: – Négy nap alatt három mérkőzést játszottunk, nem meglepő, hogy fáradt volt a csapat. Szeretnénk védekezésben előrébb lépni, amiből már ezúttal is láttunk kedvező jeleket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában