Teremfoci

2022.11.16. 20:00

Közönségsikert aratott a focigála Kunszentmártonban

Hetek óta tart az ünnepségsorozat, amit a Kunszentmártoni Torna Egylet százéves fennállása alkalmából hívtak életre.

Varga Csaba

A vendégek közt olyan futballisták is pályára léptek, akik emlékezetes mérkőzéseket játszottak válogatott- és klubmezben egyaránt

Fotó: Wenner-Várkonyi Attila

Többek között a helyi Szabó Gyula Művelődési Központban október közepe óta lehet megtekinteni azt a kiállítást, ahol az elmúlt évtizedek sportrelikviái láthatóak. A kiállítást sok érdeklődő mellett a kunszenti gyökerekkel is rendelkező dr. Mezey György egykori futball szövetségi kapitány is meglátogatta.

A napokban pedig teremfoci meccset rendezek a Dani Margit sportcsarnokban, ahol a KuTE öregfiúk csapata mérte össze erejét a Magyar Öregfiúk válogatottal. A vendégek közt olyan futballisták is pályára léptek, akik emlékezetes mérkőzéseket játszottak válogatott és klubmezben egyaránt.

Kunszentmártoni TE –Magyar Öregfiúk Válogatott 5–13 (3-6)

Dani Margit Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Paróczai Dezső, Dobos Zsolt.

KUTE: Varga Tamás – Józsa Tamás, Pálinkás József, Varga Zoltán, Zámbó István, Madarassy Imre, Borsos Attila, Határ Ferenc, Szarka László, Nagy István, Komlós Péter, Gergulics Géza, Deák Vendel, Légrádi Attila, Marta Dorin, Vígh László, Juhász János, Fodor Tamás, Rácz József, Hegedűs Zoltán, Gödő Zoltán. Edző: Kerekes Ferenc, Varga Lajos.

Magyar Öregfiúk Válogatott: Vida Máté – Badalik Szabolcs, Balázs Pali, Egressy Gábor, Farkas II. Balázs, Fehér Csaba, Jován Róbert, Keresztúri András, Kiss Tamás, Mracskó Mihály, Nyilas Elek, Pintér Ádám, Tököli Attila, Sipos Jenő, Zombori Zalán, Márton Gábor. Edző: Csank János.

Gólszerzők: Komlós 2, Pálinkás J., Borsos, Határ, ill. Kiss T. 2, Nyilas 2, Tököli 2, Fehér Cs. 2, Badalik, Egressy, Jován, Keresztúri, Zombori Z.

– Hatvan percig tartotta meccs, közben mindkét csapat sorokat cserélt – mondta hírportálunknak a szervezők részéről Pálinkás Ferenc, a KuTE egykori játékosa, később városi sportvezető. 

– A válogatott végig kézben tartotta az irányítást, az első játékrész végére még a hazai együttes fel tudott zárkózni, a folytatásban azonban Tököli Attiláék szebbnél szebb gólokkal örvendeztették meg a nézőket. A nagy közönségsikert arató rendezvény végén nem maradt el a harmadik félidő sem, a részt vevők ugyanis körösi halászlé vacsorára voltak hivatalosak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában