Vízilabda

2022.12.05. 10:06

Csak a harmadik negyed volt szoros

Egyre érettebb játékkal rukkol elő az Invictus gárdája, mely a múlt heti, listavezető Debrecen otthonában elért magabiztos győzelme után a bajnokság negyedik helyén álló VIWA OSC csapatát múlta felül könnyed vízilabdázással.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az első percek kapkodó játéka után gyorsan rendezte a sorokat a hazai együttes és a folytatásban jól használta ki helyzeteit. A második felvonásban sokáig úgy tűnt, hogy csak a házigazda szerez gólt – különösen Ashanin volt elemében – de büntetőből  sikerült kozmetikázniuk az eredményt a vendégeknek.

Hatalmas hazai góllal indult a második félidő, majd percek alatt négy OSC találat landolt Dévai kapujában, annyi, amennyit a mérkőzés további részében összesen kapott Kis Gábor csapata. Erre nem lehettek büszkék Nagy Richárdék, ukrán játékosuk hetedik gólja fújt ébresztőt. Az utolsó negyedben az ellenfél kapuja előtt továbbra is eredményes volt az Invictus, hátul pedig Dévai kapussal az élen ismét jól működött  a védekezés.

Kis Gábor: – Magabiztosabb győzelmet arattunk, mint gondoltam volna. A Debrecen elleni hatalmas sikerünkkel léptünk egyet előre, ma is jól teljesítettünk támadásban és védekezésben egyaránt.      

Invictus–VIWA OSC 19–8 (3–1, 5–1, 6–5, 5–1)

Újszilvás, 50 néző, vezette: Vogel Gábor, Tóth Imre.

Invictus: DÉVAI - Tóth Á. 1, Zsilák 2, ASHANIN 7, Nagy R. 2, Bukta, Szőke Á. 3, Sándor L. , Balla, Marnitz, Kovács M. 3, Bölcskei 1. Edző: Kis Gábor.

Gól - akcióból: 31/14, ill. 17/2.
Gól - emberelőnyből: 5/2, ill. 14/3.
Gól - büntetőből: 1/1, ill. 2/2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában