Futsal / Galériával

2022.12.01. 06:55

Egyenlített, majd végül kikapott a TISE

Kemény, bárkire veszélyes ellenfelet kapott a Tiszaföldvár futsal csapata az NB. II. Keleti csoportjának 12. fordulójában.

Molnár Róbert

A bordó mezes Gyöngyös lenyomta a TISE-t

Fotó: Pesti József

Gyöngyös–TISE 5–4 (2–1)

Gyöngyös, vezette: Muhari, Ibriksz, Urgyán

TISE: Gerhát, Sindel, Balla, Szabó T., Ficsor. Csere: Székely, Kovács D., Benedek, Juhász Zs., Hunya, Légrádi

Gólszerzők: Gulyás K. (38.), Marosi (4., 24., 37.), Titkó (8.), ill. Balla Z. (39.), Szabó T. (18.), Ficsor (30., 31.)

Bozsó László, a TISE edzője: Tudtuk hogy nem egy egyszerű mérkőzés vár ránk. A Gyöngyös csapata, ha rendesen ki tud állni bárkit képes legyőzni hazai pályán. Sajnos mi elég fáradtan kezdtük a mérkőzést, és ezáltal 2-0-ás hátrányba kerültünk 8 perc elteltével. Voltak helyzeteink, de ezek többnyire az oldalhálót érintették csak. A szünet előtt, azért egy gólt sikerült lefaragni a hátrányunkból, így 2-1-el mentünk a félidőre. A második félidőben a Gyöngyös csapata szerzett újabb gólt, viszont szép gólokat szerezve rövid időn belül egalizáltunk. Ezután mindkét csapat előtt adódott lehetőség eldönteni a mérkőzést, de sajnos míg az ellenfél két újabb gólt szerzett, mi pedig csak egyet, így nem mi jöhettünk le győztesen a pályáról. Köszönjük a szurkolóinknak, akik idegenbe is elkísérték a csapatot!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában