Labdarúgás

2023.01.19. 15:56

Felemásan sikerültek a Jászberény első edzőmeccsei

Rózsa Róbert

László Krisztián (jobbra) a Berény új csapatkapitánya

Fotó: Pesti József

Lejátszotta első idei felkészülési mérkőzéseit az NB III.-as Jászberényi FC csapata. Pontosabban: kétszer hatvan percet játszottak Cegléden, két, szintén harmadosztályú, ám más régióban szereplő együttes ellen.

Először a Nyugati csoportban 15. Kelen SC volt az ellenfél, a budai csapat 3–1-re nyerte az egy órányi gyakorlást. Utána a házigazda Ceglédi VSE következett. A Közép csoport 16. helyén tanyázó Pest megyeiekkel végig pariban volt, és 0–0-ra végzett a Jászberény csapata.

– Elégedett vagyok a játékosokkal, mindenki nagyon odatette magát és igyekezett kihozni magából a maximumot – mondta a klubhonlapnak a Jászberény vezetőedzője. Besenyi Gábor hozzátette, ezúttal nem az eredmény számított, éppen ezért két teljesen más összetételű tizenegyet szerepeltetet. Csupán Borics Levente és Palcsó Martin játszotta végig mindkét összecsapást, míg új csapatkapitányuk, László Krisztián 90 percet kapott.

A Jászberény legközelebb szombaton 11-kor Vecsésen játszik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában