Labdarúgás / Galériával

2023.01.22. 15:51

Felkészülési nagyüzem: minden harmadosztályú csapatunk edzőmeccset játszott

Fordított felállásban játszotta le utolsó tavalyi bajnokiját a Karcag és a Tiszafüred. A Jászberény kikapott a Vecséstől, a Szolnok nem bírt a Martfűvel.

Rózsa Róbert

Egyszer sikerült bevenni a karcagi hálóőr, Ferdinisinec Eduárd (zöldben) kapuját

Fotó: Pesti József

A zimankós időjárás ellenére minden Jász-Nagykun-Szolnok megyei NB III.-as csapatot pályára küldött vezetőedzője a hétvégén.

Legkevesebb örömét a jászberényiek vezetőedzője, Besenyi Gábor lelhette a szombati összecsapásban. A JFC a Pest megyei első osztályú Vecsés vendége volt. A rutinos vecsési gárda szinte az egész mérkőzést végigvezetve, 3–1-re nyert, ráadásul az utolsó góljukat a most télen a Jászberénytől leigazolt Remili Mohamed szerezte.

Ott folytatta a Tiszafüred és a Karcag, ahol tavaly abbahagyta: egymás ellen.

A különbség annyi, hogy ezúttal a fürediek játszottak hazai (mű)gyepen, ám az eredmény éppen úgy alakult, mint az utolsó 2022-es bajnoki fordulóban: 1–2. A vezetést még a Tisza-tó-partiak szerezték meg Skulka Botond révén, majd Pap Zsolt szabadrúgásból egyenlített. A végeredményt röviddel a lefújás előtt Szabó Lajos állította be.

Berényi kollégájához hasonlóan Horváth Csaba, a Szolnoki MÁV FC trénere is egy megyei első ligában játszó, a feljutásért versenyben lévő alakulattal mérkőzött. És akárcsak a Berény, a MÁV sem tudott nyerni, 2–2-re végzett a Martfű ellen.

Felkészülési találkozók eredményei: Facultas-Tiszafüredi VSE–Karcagi SE 1–2, Vecsés–Jászberényi FC 3–1, Szolnoki MÁV FC–Martfű 2–2.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában