Labdarúgás

2023.01.24. 06:55

Vereséggel indította a felkészülést a Fegyvernek

A Kenderestől kaptak ki a nagykunságiak edzőmeccsen.

Kovács Levente

Még öt edzőmeccs és egy teremtorna vár a Fegyvernekre a felkészülési időszakban

Fotó: Pesti József

Január 11-én kezdte az edzéseket a megyei II. osztályban szereplő Fegyvernek. A játékoskeretben, vagyis pontosabban az edzői stábban egy változás lesz, Sebestyén János kapusedzőként csatlakozik a klubhoz. Sebestyén már korábban védett az egyesületnél, így nem lesz számára teljesen új a fegyverneki közeg.

A felkészülési programban hat mérkőzés, illetve egy teremtorna kap majd helyet. Az első edzőmeccsen már túl is vannak a fegyvernekiek, vasárnap Örményesen a Kenderessel találkoztak, és 2–0-s vereséget szenvedtek. Legközelebb január 29-én 14 órától az örményesi műfüves pályán a Kunhegyes lesz az ellenfél. Február 4-én, szombaton, Túrkevén egy teremtorna szolgáltatja majd megfelelő terhelést a fegyvernekieknek, egy héttel később pedig, 12-én vasárnap a túrkeveiekkel nagypályán is összecsapnak majd a fegyvernekiek. Február 18-án, 12 órától a heves megyei Hevesvezekény ellen játszanak, február 25-én pedig a Tiszagyendával, előbbi találkozónak az örményesi műfüves pálya ad otthont, míg utóbbinak egyelőre kérdéses a helyszíne. A bajnoki rajt előtti főpróbán, hazai pályán, március 11-én, szombaton, 11 órától a Kunmadarassal mérik össze tudásukat a nagykunságiak.

A Fegyvernek jelenleg 19 egységgel a hatodik helyen áll a megyei II. osztályban, viszont nincs nagyon lemaradva az élmezőnytől, hiszen csak három pont választja el az első helyezett Lurkó Focimániától. Az ősz folyamán ráadásul a fegyvernekiek legyőzték a jelenlegi listavezetőt (3–1), illetve a  negyedik helyen lévő Tiszaszentimrét is (4–0), ami adhat még okot bizakodásra a tavaszi szezonra nézve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában