Labdarúgás

2023.02.26. 14:30

A jászberényi Tehetség SE nehéz sorsú játékosa közelebb került álmaihoz

A közösség ismét bizonyította, hogy az összefogás csodákra képes.

I. A.

Kohári Dominik korosztálya egyik legnagyobb ígérete a Tehetség Sportegyesületnek

Fotó: Beküldött Fotó

A „Jászberényi Jótékonykodók” Facebook-csoportban az elmúlt hetekben több jótékonysági licitet indítottak, hogy segítsenek Kohári Dominiknek álmai megvalósításában. 

Mint azt megírtuk, a jászberényi Tehetség SE gyűjtést indított a klub fiatal játékosának, hogy részt vehessen Athénban az Elit Neon kupán, ahol többek között a Juventus ellen is megmutathatja kivételes képességét.

A kitűzött cél 350-400 ezer forint, melyet arra fordítanának, hogy Dominik szerepelhessen a tornán, illetve hogy minden alapvető felszerelése meglegyen. A fiatal tehetség jelenleg a jászberényi csapatot erősíti, aki tavaly a TSE segítségével részt tudott venni egy hasonló nemzetközi focikupán Franciaországban. A jelenlegi gazdasági helyzetben azonban a klub már nem tudja finanszírozni ezt a lehetőséget.

Dominik nehéz körülmények között él, édesanyja egyedül neveli őt és testvérét, nem engedhetik meg maguknak, hogy kifizessék a részvétellel járó költségeket, ezért a klub gyűjtést indított

– Február 2-án figyeltünk fel a segítséget kérő felhívására, a végeredmény a Jászberényi Jótékonykodók részéről 371 ezer forint – közölte a csoportban Magyar Anita, a közösség egyik létrehozója.

 Az összefogás ereje csodákra képes, 270 ezer forint összegyűjtése volt a csoport célja, de ezt a segítő szándékú embereknek köszönhetően sikerült túlszárnyalni. Ezzel Dominik közelebb került álmaihoz.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában