Labdarúgás / Galériával

2023.02.06. 18:30

A Szolnok és a Jászberény sem nyert edzőmeccsén

Vasárnapra is jutott felkészülési mérkőzés megyei csapataink számára.

Kovács Levente

Tömösvári Bálint (labdával) és társai a hétvégén már bajnoki meccset játszanak

Fotó: Kiss János

 Az NB III-as csapatok közül a Szolnoki MÁV és a Jászberény is főpróbán vett részt a hétvégi, tavaszi bajnoki rajt előtt. A szolnokiak az Eger csapatát fogadták a Tiszaligeti Stadionban. A Heves megyei ellenfél már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, amelyet meg is tartott a lefújásig. Horváth Csaba együttesének is ugyan megvoltak a helyzetei a találkozón, értékesíteni viszont egyiket sem sikerült. Nem jött jól ez a vereség, ha a MÁV eddig makulátlan felkészülését nézzük, azonban inkább most jöjjön a kudarc, mint a bajnokságban. A Jászberény a hozzá hasonlóan télen alaposan átalakult Dabassal találkozott utolsó edzőmeccsén, ahol gól nélküli döntetlen született. Mindenesetre mindkét térségbeli együttesünknek nehéz feladata lesz a tavaszi szezonban, hiszen a Szolnoki MÁV és a Jászberény is a kiesést jelentő, 18. helyről várja a folytatást. A bajnokságban a szolnokiak a Ferencváros II. vendégei lesznek, a Jászberény pedig a DVTK második csapatához látogat majd vasárnap az NB III.-ban.

A megyei I. osztályú csapatok edzőmeccsein a Mezőtúr 2–1-re legyőzte a Törökszentmiklóst, míg a Szajol–Rákóczifalva összecsapás 2–2-es döntetlent hozott. A Kunszentmárton a Hódmezővásárhely második együttesének vendégeként 7–0-s vereséget szenvedett kisebb meglepetésre. Nem volt sikeres hétvége jászsági csapatainknak sem, melyek a Heves megyei Téli Kupa keretein belül léptek pályára. A Jászfényszaru a Heréd együttesétől 2–1-re, míg a Jászárokszállás a Gyöngyöshalásztól 2–0-ra kapott ki.

A megye II-es Tiszajenő Újszilváson aratott 4–1-es sikert, a megye III.-as Cibakháza pedig a Martfű U19-eseit győzte le 4–2-re.

Vasárnapi eredmények: Szolnoki MÁV–Eger 0–2, Dabas–Jászberény 0–0, Mezőtúr–Törökszentmiklós 2–1, Szajol–Rákóczifalva 2–2, Hódmezővásárhely II.–KuTe 7–0, Heréd–Jászfényszaru 2–1, Gyöngyöshalász–Jászárokszállás 2–0, Újszilvás–Tiszajenő 1–4, Cibakháza–Martfű U19 4–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában