Futsal

2023.02.21. 12:57

Legjobb nyolc közé került a kupában a Tiszaföldvár

Tízgólos különbséggel nyertek a tiszazugiak.

Kovács Levente

A TiSE a Kincsem Futsal csapatát fogadja a szezonnyitón

Fotó: TiSE/Facebook

Hétfőn játszotta a Magyar Kupa nyolcaddöntőjét a Tiszaföldvár a harmadik osztályban szereplő Levelek ellen. 

A papírforma tehát a TiSE mellett szólt, és ennek megfelelően alakította a mérkőzést is. Már az első félidőben hat gólt lőttek Bozsó László fiai, amelyre két szabolcsi találat volt a válasz. A szünet után a tiszazugiak még hétszer voltak eredményesek, míg a Levelek csak eggyel toldotta meg góljai számát, így ezzel kialakult a 13–3-as végeredmény.

A Magyar Kupa legjobb nyolc csapata között egyedül a földváriak azok, akik nem az élvonalat képviselik, így vélhetően a negyeddöntőben már sokkal nehezebb feladat vár rájuk. Ne feledjük azonban, hogy a kupa második körében már búcsúztatták a Nyírbátort, amely szintén az első osztályban szerepel, így némi reménye lehet a folytatásban is a Tiszaföldvárnak.

Levelek–Tiszaföldvár 3–13 (2–6)

TiSE: Gerhát – Sindel, Székely, Balla, Ficsor. Csere: Légrádi, Sipos M., Benedek Zs., Polák, Juhász Zs., Vincze, Hevesi-Tóth. Edző: Bozsó László. 

Gólszerzők: Kovács I. (5.), Kiss P. (16.), Ádám D. (39.) ill. Ficsor (4., 39.), Benedek Zs. (8., 34., 40.), Sipos M. (13.), Juhász Zs. (13.), Sindel (18.), Székely (19., 34.), Ádám D. (24. – öngól), Hevesi-Tóth (29., 37.)

Kiállítva: Kovács I. (24.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában