Vízilabda

2023.02.01. 22:00

Magabiztosan verte a Fradi a Szolnoki Dózsát

A vízilabda OB I. 12. fordulójának a címvédő, listavezető Ferencváros 9–4-re legyőzte a vendég Szolnoki Dózsa legénységét.

Varga Csaba

Forrás: Illusztráció

Fotó: Nagy Balázs

Már az első percben megszerezte a vezetést a Fradi, méghozzá az egykori szolnoki játékos, Nagy Ádám találatával. Kisvártatva egyenlített a Dózsa, Pásztor Mátyás értékesített egy ötméterest. A folytatásban mindkét oldalon jó védtek  a kapusok, így a következő gólok csak második negyedben születtek. Előbb a hazaiak részéről Vigvári Vendel talált be, de Pásztor újra egyenlített. A negyed hátralévő részében azonban a Fradi két gólt is berámolt az egyébként jól védő Bányai Márk kapujába, 4–2.

A fordulást követően már 5–2-re is vezettek a fővárosiak, Schmölcz Norman azonban szépen belőtt egy emberfórt. A továbbiakban egy 3–0-s rohamot repesztett a Fradi, majd Vismeg Zsombor szépített, 8–4. A záró felvonásban a zöld-fehérek egy gólt lőttek Vigvári révén, beállítva ezzel a 9–4-es végeredményt. 

Ferencváros–Szolnoki Dózsa 9–4 (1–1, 3–1, 4–2, 1–0) 

Szolnoki gólszerzők: Pásztor 2, Schmöcz, Vismeg  


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában