Futsal

2023.02.05. 17:03

Megyei rangadón aratott sikert a Tehetség SE

A női futsal NB II. Keleti csoportjának hetedik fordulójában a Tehetség SE a megyei rivális, Tiszaföldvárt fogadta.

Kovács Levente

Ádám Réka (labdával) nyolc gólt lőtt a Tiszaföldvárnak

Fotó: Pesti József

A találkozón a jászberényiek számítottak esélyesnek, hiszen a meccset megelőzően is előkelőbb helyet foglaltak el a tabellán, Csörge Tamás együttese a negyedik pozícióból várta a rangadót, míg a Tiszaföldvár csak a sereghajtó Levelek ellen tudott pontot szerezni.

A mérkőzésen nem kellett sokáig várni az első találatra, hiszen Ádám Réka révén már az első percben a Tehetségnél volt az előny. Ezt követően ugyan még tudott egyenlíteni a Tiszaföldvár, azonban a folytatásban kijött a két csapat közti különbség, és tizenhárom gólig meg sem álltak a jászberényiek. Az összecsapás végén még egyszer eredményes volt ugyan a Földvár, azonban ez még a kozmetikázáshoz is kevésnek bizonyult, hiszen tizenegygólos különbséggel, 13–2-re nyertek a berényiek. A tizenhárom találatból, a góllövőlistát is vezető Ádám Réka nyolcat vállalt, mellette Pintér Petra háromszor volt eredményes, Kollár Adrienn pedig kétszer.

Tehetség SE–Tiszaföldvár VSE 13–2 (4–1)

Tehetség: Farkas V. – Ádám R., Pintér P., Fülöp, Fábián. Csere: Kollár, Hagymásy, Molnár N. Edző: Csörghe Tamás.

TiSE: László R., Fazekas A., Somogyi, Oravecz, Hegedűs K. Csere: Sipos T., Gál A., Szinné, Gácsiné. Edző: Magyar Sándor. 

Gólszerzők: Ádám R. (1., 12., 13., 22., 28., 30., 32. 36.), Pintér P. (9., 26., 34.) Kollár (25., 32.) ill. Szinné (7.), Gácsiné (37.).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában