Vízilabda

2023.02.20. 17:07

Távolabb sodródott a céljától az Invictus

Szombati vereségével egyre távolodik az Invictus együttese nem titkolt céljától, a bajnoki elsőség megszerzésétől. Egyik riválisa, az Angyalföldi Sportiskola legénysége szoros csatában ugyan, de legyőzte Kis Gábor együttesét, amelynek játékosai közül többen is betegen vállalták a játékot.

Jegesi László

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Rosszul kezdte a találkozót az Invictus és hamar háromgólos hátrányba került, Marnitz Gergő centergólja csak szépségtapaszt jelentett az első negyed gyenge teljesítményére. A folytatásban támadásban feljött a vendég együttes, míg a hazai gárda sorra hagyta ki helyzeteit, büntetődobásból is két ízben hibázott.

Egyenlő állásból kezdődött a második félidő, amely továbbra is némi ASI fölényt hozott. A játékvezetők ténykedése inkább nekik kedvezett, a hazai csapat pedig élt a kínálkozó lehetőségekkel. Fej-fej mellett haladt a két gárda, de rendre a fővárosiak voltak előnyben. Az utolsó negyedre is egygólos vezetésükkel vágtak neki a mérkőző felek. Marnitz találatai tartották a lelket az Invictus játékosaiban, akiknek két másodperccel a vége előtt még lehetőségük lett volna egyenlíteni, de emberelőnyös helyzetben hibáztak. Az ASI az idegenbeli sikere után hazai környezetben is legyőzte tehát régiónk csapatát.

Angyalföldi SI–Invictus 10–9 (3–1, 1–3, 3–2, 3–3)

Kőér uszoda, 50 néző. 

Vezette: Petik András, Csizmadia Zsolt.

Invictus: Dévai - Tóth Á., Zsilák 1, Süveges 1, Ashanin 2, MARNITZ 4, Kovács M. 1. Csere: Sándor, Fehér, Nagy R., Bukta, Szőke. Edző: Kis Gábor.

Gól - akcióból: 14/4, ill. 18/2.

Gól- büntetőből: 3/1, ill. 1/1.

Gól - megúszásból: 2/2, ill. 1/1.

Gól - emberelőnyből: 9/3, ill. 9/4.

Kis Gábor: – Az, hogy többen is betegen vállalták a játékot, és a tény, hogy szinte sosem tud a csapat együtt edzeni, egy ilyen rangadón már meglátszik, és negatívan befolyásolja a csapat teljesítményét a mérkőzéseken.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában