Labdarúgás

2023.03.31. 17:30

Csak a tisztes helytállásban bízhat a Jászberény?

Az NB III. Keleti csoportjának kieső helyén bukdácsoló jászságiak a veretlen, a bajnokságot toronymagasan vezető BVSC-t fogadják a 29. fordulóban.

Jegesi László

Könnyen lehet, hogy a játékvezető kettőnél többször rendel majd el középkezdést a fehér mezes jászberényiek és a bivalyerős BVSC összecsapásán

Fotó: Pesti József

Keleti csoport

Vasárnap, 16.00

Jászberényi FC–BVSC-Zugló

A hazai gárdának jelenlegi helyzetében kevés esélye van akár a pontszerzésre is a tabellát toronymagasan vezető fővárosiak ellen. Ősszel fordított szereposztásban jóval erősebb összeállításban sem tudott maradandót alkotni (0–4) a jászberényi együttes, most pedig a korábbi keretből megmaradt játékosok sem állnak Besenyi Gábor rendelkezésére különböző okok miatt. Abból kell főzni tehát ami van, a berényiek háza táján abban reménykednek, hogy fiataljaik hozzáállásával azért nem lesz gond. A tréner úgy gondolja, hogy a jövő vasárnapi, Hajdúszoboszló elleni találkozón már a teljes keretre számíthat, ami erőt adhat fiainak a folytatásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában