Kosárlabda

2023.03.22. 17:59

Élesedik a csata a jászkunsági megyei ligában

Márciusban kezdetét vette a középszakasz a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságban.

Rózsa Róbert

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az alapszakasz végeztével megkezdődött a harc a középszakaszban a jászkunsági felnőtt férfibajnokságban. A hatcsapatos ligában az alapszakasz első három helyezettje, a Szolnoki Baglyok SE, az SP-SZEK és a Törökszentmiklósi KSE jutott a felsőházba. Az alsóházban a Karcagi SE, az Albertirsai SE és a CEKK-Gerje küzd meg a helyekért.

Ami az esélyeket illeti: a bajnokság favoritja az eddigiek alapján a Szolnoki Baglyok, amely gárda veretlenül nyerte az alapszakaszt, és a márciusban indult középszakaszt is a Törökszentmiklós elleni 105–73-as győzelemmel kezdte. Utóbbi gárda viszont törlesztett a másik szolnoki együttesnek, az SP-SZEK-nek: noha az alapszakaszban kétszer is kikaptak tőlük, múlt pénteki összecsapásukon 93–91-es sikert arattak. Az alsóházban is két mérkőzés ment le idáig: a Cegléd kétszer is vereséget szenvedett, egyszer a Karcag (53–65), egyszer pedig az Albertirsa ellen (83–51).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában